U, de petitionaris
N817veilig

N817 Veilig? Ja, maar wel in overleg mét ons dorp!

243 ondertekeningen

De provincie Gelderland en gemeente Oude IJsselstreek hebben plannen gemaakt voor de N817/Oude IJsselweg: Hoofdstraat afsluiten voor gemotoriseerd verkeer en een onveilige fietsoversteek voor kwetsbare groepen en de Varsselderseweg als alternatieve ontsluiting. Geen veilig plan volgens ons!

Petitie

Wij

Vereniging Dorpsbelangen Varsselder-Veldhunten

 

constateren

  • Dat de plannen voor de N817 onveilig zijn.

  • De Varsselderseweg is geen veilige ontsluitingsroute: bomen te dichtbij, in de zomer parkeerproblematiek bij Slotermeer en fietsers die te maken krijgen met meer dan een verdubbeling van gemotoriseerd verkeer.

  • De voorgestelde fietsoversteek bij de Hoofdstraat is onveilig voor kwetsbare groepen en juist zij zullen deze oversteek meer gaan gebruiken onder andere door de samenwerking tussen scholen en voetbalverenigingen.

  • In het gehele proces is over ons gepraat maar (meestal) niet mét ons. We willen een constructief gesprek wat moet leiden tot een alternatief voor de huidige plannen.

  • Met name de fietsoversteek is absoluut ongeschikt voor kwetsbare groepen. Hiervoor willen wij een betere oplossing (brug of tunnel). Dit voor de veiligheid van iedereen en onze toekomst!

 

en verzoeken

De gemeente en provincie om met ons in gesprek te gaan en te kijken naar veiligere alternatieven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Oude IJsselstreek 
Petitieloket:
Einddatum:
20-07-2019 
Petitionaris:
Vereniging Dorpsbelangen Varsselder-Veldhunten 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen